نمایشگاه کار

دومین نمایشگاه کار دانشگاه تهران  با حضور سازمانهای داخلی و بین المللی  در خرداد 1403  همزمان با جشن نود سالگی دانشگاه تهران در مصلی دانشگاه برگزار نماید. در این نمایشگاه اطلاعات کلیه دانشجویان و فارغ التحصیلان ثبت نام شده در قالب یک رزومه استاندارد از طریق سایت نمایشگاه ارسال شده و پس از بررسی و دسته بندی رزومه‌ها، سوابق و توانمندیهای هریک از افراد به صورت کلی ارزیابی و با توجه به زمینه‌های شغلی و کار آموزی نمایشگاه کار، گزارش‌های آن در اختیار کارفرمایان حاضر در نمایشگاه قرار می‌گیرد. انتخاب هوشمندانه بهترین فرصت‌های شغلی از یک سو و گزینش نیروهای متخصص و با استعداد از سوی دیگر، این رویداد را به تجربه‌ای منحصر بفرد در دانشگاه تهران برای کارجویان و کارفرمایان تبدیل می‌نماید.دانشجویان و فارغ الحصیلان می توانند از طریق بخش کاریابی سایت اداره کل مهارت به عنوان کارجو یا کارفرما ثبت نام نمایند و از انواع خدمات این نمایشگاه به صورت رایگان استفاد کنند.برای شرکت در کارگاههای آموزشی می بایست در هفته دوم اردیبهشت در بخش مربوطه ثبت نام انجام گردد.

دسته بندی رویدادها