لیگ بازی های کسب و کار

لیگ بازی‌های کسب و کار دانشگاه تهران با هدف شناسایی دانشجویان مستعد و توانمند و معرفی آنها به سازمان‌های معتبر داخلی و بین‌المللی توسط اداره کل دانشگاه تهران برگزار میشود. در این رویداد تیم‌های شرکت‌کننده، در سه مرحله با هم به رقابت می پردازند. مرحله اول که بازی مهارتی و شناختی است. در این بخش از بازی های مهارتی- خلاقیتی برای ارزیابی تیم‌ها استفاده می‌گردد و هدف اصلی آن سنجش برخی شایستگی‌های رفتاری دانشجویان می‌باشد. در این مرحله اعضای تیم می‌بایست در یک محیط مشخص بازی‌ها را در بازه زمانی مورد نظر انجام دهند. مرحله دوم بازی شبیه‌سازی و سرمایه‌گذاری می‌باشد. در این مرحله از بازی‌های نرم‌افزاری جهت سنجش یکسری شایستگی‌های مورد نیاز در بازار کار در فضای رقابتی همچون تصمیم‌گیری، تفکر تحلیلی، سرعت عمل و توانایی حل مساله استفاده می‌شود. در این مرحله تیم‌های منتخب از مرحله قبل در آن حضور دارند. مرحله سوم بازی تحلیل داده است. در این مرحله تیم‌ها با استفاده از داده‌های خام بایستی تحت شرایط تشریح شده، اطلاعات مورد نیاز را استخراج و مدل‌سازی کنند و میزان دقت، سرعت و نحوه‌ی استخراج اطلاعات و مدل سازی از داده‌ها عوامل موثر بر ارزیابی خواهند بود. در پایان به تیم های برگزیده جوایز ارزنده‌ای اهدا شده و فرصت های همکاری و کارآموزشی در سازمان های داخلی و خارجی فراهم خواهد شد.
دسته بندی رویدادها