- اداره کل مهارت دانشگاه تهران
- آشنایی با دانشگاه
- دانشکدگان هنرهای زیبا
دانشکدگان هنرهای زیبا
درباره پردیس
هنر اصلی ترین و عمیق ترین وسیلة ارتباطی بین افراد و جوامع مختلف است که افکار، اندیشه ها و ارزش های فرهنگی، تاریخی و اعتقادی یک ملت را به نسل های آینده و خارج از مرزهای جغرافیایی منتقل می کند. آموزش و پرورش نیروهای متخصص و کاردان در زمینه های مختلف هنری برای پاسداری از ارزش های فرهنگ هر جامعه امری ضروری است. بدین لحاظ دانشکدة هنرهای زیبای دانشگاه تهران با درک این ضرورت و با بهره گیری از همکاری استادان زبده به انجام این مهم همت گماشته است. مدرسة صنایع مستظرفه که به دست کمال الملک احداث شده بود مقدمة تأسیس هنرکدة دانشگاه تهران در سال 1319 ش. شد که از سال 1328 «دانشکدة هنرهای زیبا» نامیده شده است. دانشکده هنرهای زیبا در بدو تأسیس دارای رشته های معماری، نقاشی و مجسمه سازی بود. دانشکده هنرهای زیبا در سال 1383 از دانشکده به پردیس تغییر ساختار یافت و اکنون دارای سه دانشکده شهرسازی، دانشکده معماری، دانشکده هنرهای نمایشی و موسیقی، دانشکده هنرهای تجسمی می باشد. پردیس هنرهای زیبا در جهت توسعه و اعتلای هنر ایرانی و عرضه آن هم اینک در 13 رشته کارشناسی، 30 رشته کارشناسی ارشد و 9 رشته دکتری دانشجو می پذیرد.
دانشکدهها
دانشکده معماری
دانشکده شهرسازی
دانشکده هنرهای تجسمی
گروه موسیقی
گروه طراحی صنعتی
گروه هنرهای نمایشی
امکانات پردیس
زبان فارسی و لاتین
کتاب (جلد) 15105و 20175
مجله (جلد) 126 عنوان (فارسی و لاتین)
گروههای آموزشی
درباره کنکور هنر
از تفاوت های کنکور هنر با دیگر گروه های آزمایشی ، دو مرحله ای بودن آن در بسیاری از رشته ها می باشد. پذیرش در رشته هایی مانند باستان شناسی ، مرمت بناهای تاریخی و… به صورت متمرکز و صرفا براساس رتبه آزمون و سوابق تحصیلی صورت می گیرد. در رشته های نیمه متمرکز که علاوه بر رتبه کنکور ، قبولی در آزمون عملی نیز در پذیرش داوطلبان موثر است ، دارای تقاضای بیشتری می باشند. بنا بر انتخاب شرکت کنندگان کنکور سراسری در گروه آزمایشی هنر ، شش رشته ای که در ادامه معرفی شده اند دارای بیشترین تقاضا می باشند. رشته های مذکور عبارت اند از:
• سینما
• طراحی صنعتی
• بازیگری
• عکاسی
• نقاشی
• گرافیک
تمامی رشته های فوق دارای آزمون عملی می باشند و متقاضیان آن ها می بایست به داوران و مصاحبه گران آزمون ثابت کنند که از مهارت و دانش لازم برای تحصیل در رشته های هنری برخوردارند.
موقعیت های شغلی رشته های پرطرفدار هنر
در رشته هنر ، بیش از هر رشته دیگری خلاقیت حرف اول را می زند. داشتن نوآوری و ارائه طرح ها و برنامه های خلاقانه می تواند مهم ترین عامل موفقیت در رشته های هنری باشد. آن دسته از افرادی که بر حسب علاقه و استعداد خود ، رشته های هنری را برای تحصیل انتخاب می کنند ؛ می بایست این مسئله را در نظر داشته باشند که مطالب و دروس دانشگاهی هرگز قادر به تامین تمامی نیازهای شغلی آن ها نمی باشند. در حوزه هنر ، تمرین و ممارست در کنار تحصیلات آکادمیک بسیار حائز اهمیت است چرا که در زمان استخدام و مصاحبه کاری آنچه مورد توجه قرار می گیرد مهارت ها و رزومه کاری شما در کنار نمونه کارهایی می باشد که ارائه می کنید.
علاوه بر کنکور سراسری هنر ، پذیرش در رشته های هنری به صورت بدون آزمون نیز انجام می شود و رشته های بدون کنکور هنر شامل برخی موارد فوق نیز هستند. یکی از عوامل موفقیت در کنکور هنر مانند هر آزمون دیگری ، مطالعه منابع آن می باشد. آگاهی از بهترین منابع کنکور هنر در کنار یک برنامه ریزی کنکور هنر به صورت منسجم و مناسب می تواند شما را در راستای موفقیت و کسب نتیجه مطلوب یاری نمایند.